detector.media
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
26.02.2024 18:35
Телеканал «Дім» транслюватимуть на найбільшій цифровій супутниковій платформі Італії Tivùsat
Телеканал «Дім» транслюватимуть на найбільшій цифровій супутниковій платформі Італії Tivùsat
Сервіс надає послуги понад 6 млн абонентів в Італії, Ватикані і Сан-Марино.

Державне підприємство «Мультимедійна платформа іномовлення України» запустило трансляцію каналу «Дім» на цифровій супутниковій платформі Tivùsat. Сервіс надає послуги понад 6 млн абонентів в Італії, Ватикані і Сан-Марино. 

Угода ДП «МПІУ» і Tivùsat дозволяє абонентам в Італії, які не можуть приймати цифрове наземне телебачення, безкоштовно переглядати телеканал. Трансляція через італійську супутникову платформу стала можливою завдяки тому, що раніше «Дім» розпочав мовлення на супутнику Hot Bird 13G.

Tivùsat є спільним підприємством державного італійського мовника RAI, провідного приватного італійського телерадіохолдингу Mediaset і телекомунікаційної компанії Telecom Italia Media. Платформа працює на ринку телекомунікаційних послуг з 2009 року. 

Після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Tivùsat транслює телеканал українського іномовлення «FreeДом». 

Нагадаємо, нещодавно трансляція телеканалу українського іномовлення «Дім» стала доступною в усіх тарифних пакетах одного з найбільших чеських інтернет-провайдерів онлайн-телебачення Gonet.TV, який можна дивитися в країнах Європейського Союзу, а також в Ісландії та Норвегії.

Фото: МПІУ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY