detector.media
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
24.02.2024 14:29
«Біля слова Україна завжди стоятиме слово Незалежна»: Зеленський звернувся до українців у другу річницю великої війни
«Біля слова Україна завжди стоятиме слово Незалежна»: Зеленський звернувся до українців у другу річницю великої війни
Президент у своєму відеозверненні з аеропорту Гостомеля подякував усім, хто впродовж двох років виборює перемогу після російського повномасштабного вторгнення.

Президент Володимир Зеленський звернувся до українців з аеропорту Гостомеля з нагоди другої річниці повномасштабного російського вторгнення в Україну.

«Великий народе великої країни! Неймовірно пишаюсь кожним, кожною. Захоплююсь кожним і кожною. Вірю в кожного і кожну. Будь-яка нормальна людина хоче, аби війна закінчилась. Але ніхто з нас не дозволить, аби закінчилась країна наша.

Саме тому до слів про завершення війни ми завжди додаємо: на наших умовах. Саме тому біля слова мир завжди звучить: справедливий. Саме тому в майбутній історії біля слова Україна завжди стоятиме слово Незалежна. Боремось за це. І переможемо. У найкращий день нашого життя. Дякую всім вам воїни, нашому народу і всім у світі, хто стоїть поруч з нами і правдою. Слава Україні!», — сказав президент у своєму відеозверненні.

Він наголосив, що Україна вже на 730 днів ближча до перемоги.

Володимир Зеленський також додав, що 24 лютого в Гостомелі відбудеться зустріч з президенткою Європарламенту Урсулою фон дер Ляєн, прем’єр-міністеркою Італії Джорджою Мелоні, прем’єр-міністром Канади Джастіном Трюдо та прем'єр-мінстром Бельгії Александром Де Кроо.

«І це символічно і красномовно описує шлях, який ми пройшли за ці два роки, і різницю між 24 лютого тоді й зараз», — сказав глава держави.

Читайте також:

Нагадаємо, згідно з результатами опитування КМІС, після двох років повномасштабної війни з Росією абсолютна більшість українців продовжує зберігати оптимізм: станом на початок лютого 2024 року 89% учасників опитування загалом вірили в перемогу України, причому 60% із них були безумовно переконані в цьому.

Фото: скриншот відеозвернення 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY