detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
30.01.2024 13:42
«Снайпер. Білий Ворон», «Мирний-21» і «Люксембург, Люксембург» — українські фільми, які найактивніше дивились на Megogo протягом 2023 року
«Снайпер. Білий Ворон», «Мирний-21» і «Люксембург, Люксембург» — українські фільми, які найактивніше дивились на Megogo протягом 2023 року
Медіасервіс опублікував дані щодо того, який контент мав найбільший попит у його користувачів торік.

У Megogo підрахували, який контент у різних категоріях опинився на перших позиціях рейтингу переглядів за 2023 рік, про що компанія повідомила «Детектор медіа» пресрелізом.

У повідомленні найбільшого українського ОТТ-сервісу, зокрема, йдеться про те, що пряма трансляція матчу національних збірних України та Італії, яка відбулася 20 листопада, встановила рекорд року за кількістю глядачів.

Загалом рейтинг контенту, який мав найбільший попит серед користувачів Megogo протягом 2023 року, має такий вигляд:

При цьому, за даними Megogo, перше місце в списку фільмів, перегляд яких найчастіше купували у 2023-му, — «Аватар: Шлях води». Далі з мінімальним розривом — «Оппенгеймер» та «Барбі».

Лідерство серед фільмів у передплаті на Megogo тримає новорічний фільм «Сам удома», на другому місці — «Аватар: Шлях води». Також глядачі часто дивилися «Топ Ґан: Меверік», «Загублене місто» та «Гнів людський».

Рейтинг фільмів за безкоштовним доступом:

«Якщо виділити лідерів виключно серед стрічок українського виробництва та в копродукції з іншими країнами — перше місце вже другий рік поспіль тримає “Снайпер. Білий Ворон”, що заснована на реальних подіях війни на Донбасі, а головний герой — актор Павло Алдошин наразі захищає Україну у лавах ЗСУ. На другому місці також йде воєнний фільм — “Мирний-21” про спротив Луганського прикордонного загону. А на третій позиції трагікомедія “Люксембург, Люксембург” про братів-близнюків із різними долями, яких дебютно зіграли Аміл та Раміл Насірови, учасники гурту “Курган і Agregat”», — ідеться в повідомленні Megogo.

До десятки українських фільмів, які отримали найбільший інтерес серед користувачів Megogo у минулому році, ввійшли також українсько-польська історична драма «Щедрик», перша українська екранізація коміксу — «Максим Оса та золото Песиголовця», повнометражний дебют Олексія Тараненка «Я працюю на цвинтарі», «Кіборги», «Все буде ОК!», «Іловайськ 2014. Батальйон “Донбас”» та «Памфір».

Як раніше писав «Детектор медіа», четвертий сезон серіалу «Справжній детектив» виробництва HBO вийшов на медіасервісі Megogo одночасно зі світовою прем’єрою — 15 січня. 

Читайте також:

Як повідомляв «ДМ» раніше, сатиричний влог «Ньюспалм» від «Детектора медіа» і поета-сатирика Юрка Космини почав виходити на Megogo. Випуски проєкту, який являє собою тижневий огляд вітчизняного медіаабсурду та перлів ворожої пропаганди, можна переглядати цілодобово в режимі нонстоп на каналі «[M] Ньюспалм». 

Крім цього, з листопада минулого року проєкт «Детектора медіа» про тактики і практики російської дезінформації «Локшину замовляли?» також можна дивитися на Megogo.

Фото надала пресслужба Megogo

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY