detector.media
Детектор медіа
26.01.2024 09:00
Саймон Шустер, Сергій Лещенко та президентський бункер. Стало відомо, що журналіст не мав туди доступу
Саймон Шустер, Сергій Лещенко та президентський бункер. Стало відомо, що журналіст не мав туди доступу

Журналістка та письменниця Ніна Кур'ята написала про свої перші враження від книги Саймона Шустера з довжелезною назвою «The Showman: The Inside Story of the Invasion That Shook the World and Made a Leader of Volodymyr Zelensky». У тексті Ніна переповідала розділ, в якому описується життя президента і його команди в бункері. У коментарі прийшов Сергій Лещенко і заявив, що ніякого Шустера в бункері не було. Про перипетії в коментарях, які часто бувають не менш цікавими, ніж самі дописи — у випуску.

Текстову версію читайте тут. Авторка — Лєна Чиченіна.

Також рекомендуємо:  Подкаст «Медіуми» від Детектора медіа. В ньому Наталка Соколенко та Вадим Міський виступають посередниками між світом медіа та споживачами інформації й розбирають історії в які нас втягує медіаіндустрія.

Нагадаємо, в перші дні повномасштабного вторгнення програмний директор ГО «Детектор медіа» Вадим Міський запустив подкаст «Русскій фейк…» зі спростуваннями проявів ворожої дезінформації. Завдяки Українському радіо передача доступна на окупованих територіях. Одна зі слухачок, яка пережила піврічну російську окупацію неподалік Херсона, розповіла, як ця радіопрограма допомогла їй та односельцям «зберегти зв'язок з реальністю» в умовах повної відсутності інших українських медіа. Восени 2022 року подкаст здобув аудіопремію «Слушно» в номінації «Найкраще журналістське розслідування» за вибором аудиторії.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY