detector.media
Наталія Данькова
25.01.2024 13:47
Канал «Бігуді» змінив логотип на «2+2 марафон». А логотип «Бігуді» залишився в компанії, яка не належить Коломойському
Канал «Бігуді» змінив логотип на «2+2 марафон». А логотип «Бігуді» залишився в компанії, яка не належить Коломойському
Під логотипом «Бігуді» мовитиме новостворена компанія «Віжн 4», яка належить керівнику «1+1» Ярославу Пахольчуку та очільниці супутникової платформи Viasat Світлані Міщенко.

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення внесла зміни в реєстр через зміну логотипу компанії ТОВ «Рєал Істейт-ТВ» з групи «1+1 медіа». Таке рішення регулятор ухвалив на засіданні 25 січня.

Компанія змінила логотип з «Бігуді» на «2+2 марафон».

Однак при цьому під логотипом «Бігуді» мовитиме новостворена  компанія «Віжн 4», яка позиціонується як приватний бізнес керівника «1+1» Ярослава Пахольчука та очільниці  супутникової платформи Viasat Світлани Міщенко. Ця компанія здобула місце в  мультиплексі «Зеонбуду» МХ-1 на конкурсі в Нацраді минулого року. 

Нагадаємо, «Детектор медіа» вже писав про те, як канали групи «1+1» стають приватним бізнесом без Коломойського. Переведення ключових брендів на нові юридичні особи — це частина цього процесу. Канали  «1+1 Україна» та «Бігуді»  на один з останніх конкурсів  подались від нових юридичних осіб. Раніше «1+1 Україна» представляло ТОВ «ТРК “Студія 1+1”», а «Бігуді» — ТОВ «Рєал Істейт-ТВ», які належать Коломойському та соратникам (Суркіс, Кіперман, Міндіч, Марченко, громадяни США). Власниками «Віжн 1+1» та «Віжн 4» є Світлана Міщенко, очільниця супутникової платформи Viasat, та сам Ярослав Пахольчук.

Імовірно, у власності Коломойського можуть залишитися тільки канали, які транслюватимуть марафон.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY