detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
15.01.2024 14:24
Сьогодні на Megogo стартував четвертий сезон серіалу «Справжній детектив» від HBO
Сьогодні на Megogo стартував четвертий сезон серіалу «Справжній детектив» від HBO
Прем'єра в Україні відбулась одночасно зі світовою.

Четвертий сезон серіалу «Справжній детектив» виробництва HBO вийшов на медіасервісі Megogo одночасно зі світовою прем’єрою. Про це найбільший український OTT-сервіс повідомив «Детектор медіа» пресрелізом. 

Одну з головних ролей у новому сезоні, який має назву «Країна ночі», виконує володарка двох премій «Оскар» Джоді Фостер («Мовчання ягнят», «Контакт»), її напарницю грає Калі Реіс — професійна боксерка, для якої ця роль стала дебютом у кіно.  

«Дія детективного трилеру відбувається у вигаданому місті Енніс, штат Аляска, де двоє жінок-поліцейських розслідують загадкове зникнення шістьох співробітників науково-дослідного інституту. Робота над проєктом триває від початку 2021 року», — йдеться у пресрелізі.

Офіційну локалізацію українською мовою на замовлення Megogo підготувала студія озвучування Sunnysiders Audiovisual, яка також працювала над озвучуванням серіалу «Спадкоємці» за участю актора Євгена Малухи.

Читайте також:

Як повідомляв «ДМ» раніше, сатиричний влог «Ньюспалм» від «Детектора медіа» і поета-сатирика Юрка Космини почав виходити на Megogo. Випуски проєкту, який являє собою тижневий огляд вітчизняного медіаабсурду та перлів ворожої пропаганди, можна переглядати цілодобово в режимі нонстоп на каналі «[M] Ньюспалм». 

Крім цього, з листопада минулого року проєкт «Детектора медіа» про тактики і практики російської дезінформації «Локшину замовляли?» також можна дивитися на Megogo.

Фото надала пресслужба Megogo

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY