detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
12.01.2024 19:58
Видання «Східний варіант» запустило щотижневий ютуб-проєкт «Незламні зі сходу»
Видання «Східний варіант» запустило щотижневий ютуб-проєкт «Незламні зі сходу»
У кожному епізоді проєкту буде йтися про те, як українці, які евакуювалися зі східних регіонів України, відновлюють свою підприємницьку діяльність.

Онлайн-видання «Східний варіант» повідомляє про відновлення роботи свого відеопродакшну і запуск ютуб-проєкту «Незламні зі сходу».

У щотижневих випусках нової програми йтиметься про ті проблеми, з якими стикаються жителі сходу України, а також про можливі рішення цих проблем, реформи, історії успіху та поради.

На ютуб-каналі «Східного варіанту» вже з’явився перший випуск програми, в якому йдеться про історію подружжя підприємців, котрі через повномасштабну війну мусили залишити рідну Дружківку, оселилися у Полтаві та заснували там центр фізичної терапії та реабілітації.

Редакція «Східного варіанту» нагадує, що у 2023 році запустила ком’юніті видання — «Спільноту Відновлення», щоб більше розповідати про історії відновлення українських бізнесів та громадських просторів, які релокувалися зі сходу України в інші міста.

Читайте також:

Як писав «Детектор медіа» раніше, наприкінці 2023 року Національна рада з питань телебачення та радіомовлення зареєструвала чотири онлайн-медіа, серед яких був сайт «Східний варіант».

Інформаційне агентство «Укрінформ» запустило цикл щотижневих відеоінтерв'ю на каналі «УкрінформТБ» — «Інтерв’ю з Сергієм Лещенком».

Інститут масової інформації, «Тексти» і Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки при Міністерстві культури та інформаційної політики ініціювали створення робочої групи для розробки рекомендацій щодо діяльності Youtube в Україні.

Ілюстрація: «Східний варіант»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY