detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
18.12.2023 14:27
Кореспондентка «Громадського радіо» в Нікополі: У місті немає українського телебачення та друкованої преси
Кореспондентка «Громадського радіо» в Нікополі: У місті немає українського телебачення та друкованої преси
За словами Анни Целуйко, відновити телесигнал наразі неможливо через небезпеку обстрілів.

У Нікополі Дніпропетровської області склалася критична ситуація з доступом населення до українських медіа поза інтернетом: нікопольці не можуть дивитися українське телебачення, також після початку російського повномасштабного вторгнення у місті перестала виходити українська друкована преса. Про це сказала в ефірі «Громадського радіо» Анна Целуйко, кореспондентка цього медіа в Нікополі.

«У нас вже понад три місяці не працює Т2, взагалі у місті немає українського телебачення; лише періодично пробивається українське радіо. Люди кажуть, що навіть російські хвилі з окупованих територій, зокрема з Енергодара Запорізької області, до нас дотягуються росіянське радіо… З початку війни також у місті не виходять газети, раніше їх було сім», — розповіла журналістка.

Вона додала, що відновити телесигнал наразі неможливо через небезпеку обстрілів.

Читайте також:

Як «Детектор медіа» писав раніше, у травні 2023-го у місті Херсон і прилеглих районах цифровий провайдер «Зеонбуд» відновив мовлення цифрового телебачення. 

У жовтні цього року в деокупованому місті Вовчанськ на Харківщині відновили доступ місцевих мешканців до українського теле- та радіомовлення.

Фото: скриншот

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY