detector.media
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
07.12.2023 17:29
«Обіцяв закатати в асфальт»: Головний редактор «Кременчуцької газети» заявив про погрози від невідомого чоловіка
«Обіцяв закатати в асфальт»: Головний редактор «Кременчуцької газети» заявив про погрози від невідомого чоловіка
Наразі Олег Булашев готує заяву до поліції з вимогою відкрити кримінальне провадження через погрози.

Головному редактору видання «Кременчуцька газета» Олегові Булашеву погрожують фізичною розправою. Як розповів журналіст у коментарі ІМІ, 6 грудня він отримав дзвінки від невідомого чоловіка з двох номерів.

«О 20:50 надійшов дзвінок з номера телефону +38 073 529 04 67 та о 22:15 з номера телефону +38 092 908 59 94, були погрози фізичною розправою. Людина, яка телефонувала, радила мені, цитую, "заткнутися", "закрити рота", "припинити діяти", "не писати та казати чуші", а в іншому разі чоловік обіцяв "закатати мене в асфальт", "розірвати на шматки"», — сказав Олег Булашев. 

На думку журналіста, ці погрози пов'язані з його законною професійною журналістською діяльністю. Наразі Булашев готує заяву до поліції з вимогою відкрити кримінальне провадження. 

Нагадаємо, напередодні головний редактор видання «Кременчуцька газета» Олег Булашев заявив, що анонімний сайт «Кременчук Today» тисне на нього, публікуючи образливі й такі, що дискредитують його журналістську діяльність, матеріали. За словами Булашева, позови до суду на «Кременчук Today» досі були безрезультатні через те, що немає відповідача.

Протистояння між «Кременчук Today» і «Кременчуцькою газетою» триває давно, були звернення до Незалежної медійної ради та Медіачеку. Результати незалежної медійної експертизи свідчать про порушення Кодексу етики українського журналіста в роботі обох сайтів.

На світлині — головний редактор «Кременчуцької газети» Олег Булашев

Фото: «Кременчуцька газета»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY