detector.media
Роман Мельник
«Детектор медіа»
06.12.2023 10:49
ЦПД попереджає про серію замовних матеріалів в іноземних медіа з дискредитацією керівництва України
ЦПД попереджає про серію замовних матеріалів в іноземних медіа з дискредитацією керівництва України
За даними Центру, серія публікацій має вийти на англомовних ресурсах. Їх готують іноземні журналісти, які мають досвід роботи в Росії, зокрема в часи початку влади Путіна.

Центр протидії дезінформації при РНБО заявив, що в іноземних ЗМІ готується дезінформаційна кампанія проти вищого військово-політичного керівництва України.

За даними Центру, планується серія публікацій, яка вийде на англомовних ресурсах. Їх готують іноземні журналісти, які мають досвід роботи в Росії, зокрема в часи початку влади Володимира Путіна.

У Центрі стверджують, що метою таких дій є розкол в українському суспільстві.

У пресслужбі Центру в коментарі hromadske сказали, що матеріали можуть вийти «з дня на день». Усі деталі щодо цього наразі має Головне управління розвідки, й воно скоро вийде з офіційним повідомленням.

Відзначимо, 16 листопада на зустрічі з групою журналістів президент України Володимир Зеленський сказав, що наявна в нього інформація від розвідки свідчить про наміри Росії усунути його від влади. Він згадав про план дезінформації, відомий під назвою «Майдан-3».

Згодом Зеленський згадав про це й в інтерв’ю британському таблоїду The Sun. Він сказав, що Росія хоче усунути його з посади президента до кінця 2023 року. Для цього вона вигадала план дестабілізації під умовною назвою «Майдан-3». 

Фото: пресслужба президента України

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY