detector.media
03.12.2023 15:24
Наталія Гуменюк заперечила інформацію низки телеграм-каналів щодо свого звільнення з посади речниці Сил оборони півдня
Наталія Гуменюк заперечила інформацію низки телеграм-каналів щодо свого звільнення з посади речниці Сил оборони півдня
У коментарі «Детектору медіа» Наталія Гуменюк сказала, що її допис у фейсбуці неправильно інтерпретували.

Низка телеграм-каналів поширили новину про те, що Наталія Гуменюк начебто заявила про звільнення з посади керівниці Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони України «Південь», посилаючись на її допис у фейсбуку. 

«Коли попереду багато цікавого, а хтось там вангував, що Гуменюк фсьо. Правда в тому, що Гуменюк дійсно фсьо по силах», — ідеться в публікації речниці ОК «Південь». 

Утім,  сама Гуменюк у коментарі «Детектору медіа» заперечила, що вона залишила посаду речниці Сил оборони півдня, та закликала правильно трактувати її слова. 

«На моїй фейсбук-сторінці лише вказано, що я очолила Об'єднаний координаційний пресцентр, і все. З чого ви взяли, що я його вже не очолюю?» — відповіла Гуменюк.

За словами речниці, її фейсбук-допис насправді означав те, що їй все до снаги: «Прочитайте, що там написано: "Мені все по силах, я все можу. І ті, хто говорили, що я "всьо", прорахувалися"».  

На уточнювальне запитання про те, чи залишаєтеся вона на своїх посадах, Гуменюк відповіла: «Абсолютно».

Зазначимо, Наталія Гуменюк є помічницею начальника Регіонального управління Морської охорони Державної прикордонної служби України з питань взаємодії із засобами масової інформації. З квітня 2022 року вона також очолила Об'єднаний координаційний пресцентр Сил оборони України «Південь». Про це у відповіді на запит «Детектора медіа» раніше сказав речник Держприкордонслужби Андрій Демченко.

Фото: Наталія Гуменюк / фейсбук

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY