detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
17.11.2023 19:39
20 листопада матч Україна – Італія коментуватимуть Роберто Моралес та Віталій Кравченко
20 листопада матч Україна – Італія коментуватимуть Роберто Моралес та Віталій Кравченко
Матч покажуть Megogo та Суспільне.

Роберто Моралес та Віталій Кравченко коментуватимуть матч Україна – Італія 20-го листопада о 21:45. Дивитися матч можна буде на Megogo та Суспільному. Про це «Детектор медіа» повідомила пресслужба Megogo.

Роберто Моралес — коментатор та ведучий ютуб-проєкту про футбол «ТаТоТаке». Зараз служить у ЗСУ, був поранений і розповів про це виданню Dynamomania.com. Віталій Кравченко — коментатор Megogo.

«Для України — це найважливіший матч відбіркового турніру Чемпіонату Європи УЄФА з футболу 2024. В ньому вирішуватиметься доля другого квитка у фінальну частину турніру в групі С», — йдеться у пресрелізі. 

Megogo як офіційний мовник відбіркового циклу на Чемпіонат Європи-2024 показуватиме матч в інтернеті ексклюзивно на власному каналі «Megogo Футбол Перший», у розділі «Спорт» та на спеціальному поп-ап каналі, що з’явиться на сервісі в день події. Перегляд буде доступний за передплатами «Максимальна», «Спорт» або «Оптимальна».

Також прямий ефір гри можна подивитися на місцевих телеканалах Суспільного мовлення у цифровому ефірі T2, кабельних мережах та IPTV (крім OTT).

Початок передматчевої студії вже о 20:30.

Нагадаємо, раніше «Детектор медіа» повідомляв, що Байдак та Трембовецький прокоментують матч Барселона – Шахтар, аби зібрати на дрони для ЗСУ.

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення на прохання компанії ТОВ «Мегого» скасувала реєстрацію каналу з логотипом «УПЛ ТБ».

Проєкт «Детектора медіа» про тактики і практики російської дезінформації «Локшину замовляли?» тепер можна переглядати в найбільшому українському OTT-сервісі Megogo.

Фото: Megogo

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY