detector.media
17.11.2023 10:08
Зеленський вважає телемарафон «одним із ключових етапів в історії незламності нашої держави»
Зеленський вважає телемарафон «одним із ключових етапів в історії незламності нашої держави»
Про це президент заявив під час онлайн-зустрічі з медійниками, що відбулася з нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку.

Президент Володимир Зеленський вважає телемарафон «Єдині новини» одним із ключових етапів в історії незламності України.  

Така оцінка, як повідомляє сайт глави держави, пролунала під час онлайн-зустрічі Зеленського з медійниками, що відбулася з нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку.

«Вважаю, що “Єдині новини” є одним із ключових проєктів, які ви створили, і одним із ключових етапів в історії незламності нашої держави, одним із ключових чинників деокупації територій, які були захоплені з початку повномасштабного вторгнення РФ. Ви допомогли людям об’єднатися — своїм об’єднанням, своєю роботою», — сказав президент.

За його словами, медіа сьогодні «чи не найбільше впливають на єдність суспільства» і дають можливості для «відкритого діалогу з громадянами та відповідального обговорення проблемних питань, які нині турбують людей».

Зеленський зазначив важливість якомога більшого поширення у світі інформації про успіхи України в цій війні та історій про героїзм і боротьбу українців за свою свободу. Також він повідомив, що як президент використовує всі інструменти, зокрема й майданчики західних ЗМІ, щоб Україну чули й бачили за кордоном, щоб про нашу державу не забували й продовжували їй допомагати.

Під час зустрічі також порушувалося питання щодо  складнощів у роботі кореспондентів на фронті, обговорювались можливі формати роботи, які дали б змогу максимально висвітлювати ситуацію на полі бою та водночас відповідали б застереженням щодо безпеки та нерозповсюдження чутливої інформації. 

Раніше «Детектор медіа» повідомляв про те, що, згідно із соцопитуваннями, кількість українців, які довіряють телемарафону, зменшилась майже на третину.

Читайте також:

Фото: president.gov.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY