detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
30.10.2023 12:27
Переможець «Голосу країни», військовий Михайло Панчишин передасть гроші від продажу на аукціоні нагороди своєму підрозділу «Бойові бобри»
Переможець «Голосу країни», військовий Михайло Панчишин передасть гроші від продажу на аукціоні нагороди своєму підрозділу «Бойові бобри»
Незабаром Панчишин разом зі своїм тренером Артемом Пивоваровим презентує спільну роботу — пісню на слова поезії Ліни Костенко.

Переможець 13-го сезону «Голосу країни», військовий Михайло Панчишин разом зі своїм тренером Артемом Пивоваровим оголосили, що передадуть нагороду на благодійність. Про це канал «1+1» повідомив «Детектор медіа» пресрелізом.  

Артем Пивоваров і Михайло Панчишин

«Зараз ми хочемо офіційно оголосити, що цей кубок ми розіграємо на наших сторінках у соціальних мережах, тому хочемо звернутись до нашої багатомільйонної аудиторії, до наших українців, щоб вони донатили, адже ці кошти будуть спрямовані на адресну підтримку наших військових, а саме підрозділу Михайла “Бойові бобри”», — сказав в ефірі «Сніданку з 1+1» Артем Пивоваров.

Крім того, Михайло Панчишин розповів, що незабаром вони презентують спільну музичну роботу.

«Вчора було дуже комфортно виступати разом з Артемом, це були два вогні, які сплелися у ватру. Через три тижні ми випускаємо спільну пісню з Артемом та усіма іншими учасниками нашої команди. Ця пісня була створена на слова живої української легенди — поетеси Ліни Костенко, яка люб’язно дозволила покласти її вірш “Відмикаю світанок скрипковим ключем” на музику. Разом із командою ми вже записали пісню і зняли кліп, тому дуже скоро презентуємо його і сподіваємось на вашу підтримку”, — сказав переможець «Голосу країни».

Нагадаємо, вчора на телеканалі «1+1 Україна» відбувся суперфінал 13-го, європейського сезону «Голосу країни». Прямий ефір транслювали з Варшави на виробничих потужностях польського мовника Telewizja Polska (TVP).

Суперфінал відбувався в три етапи.

Переможцем 13-го сезону «Голосу країни» став 25-річний львів’янин, воїн ЗСУ Михайло Панчишин, більш відомий за позивним Ptashkin. Свою перемогу вокаліст присвятив своїм побратимам. 

Суперфінал «Голосу країни» був благодійним: телеглядачі завдяки своїм смс та «суперголосам» у мобільних застосунках донатили на ініціативу «Київстар ТБ» для Національного реабілітаційного центру «Незламні», де проходять лікування українські діти, які отримали опіки внаслідок повномасштабного вторгнення Росії.

Фото: «1+1»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY