detector.media
Роман Мельник
«Детектор медіа»
26.10.2023 11:34
Президент нагородив журналіста та військового Артема Шевченка відзнакою «За оборону України»
Президент нагородив журналіста та військового Артема Шевченка відзнакою «За оборону України»
Артем Шевченко брав участь у бойових діях на Київщині та Харківщині, є автором книги та кінотрилогії «Воєнна розвідка України».

Президент України Володимир Зеленський нагородив відзнакою «За оборону України» журналіста та військового Артема Шевченка. Про це Шевченко написав на своїй фейсбук-сторінці.

«Перша не відомча, а державна. Відзнака, не нагорода. Але все одно приємно. Служу українському народу», — написав журналіст.

Артем Шевченко — військовослужбовець ЗСУ, офіцер Сил оборони і безпеки України, журналіст, документаліст, письменник. Сам безпосередньо брав участь у бойових діях на Київщині та Харківщині у 2022 році. 

З літа 2015 року і до 4 січня 2022 року обіймав посаду речника МВС. До цього працював ведучим програми «Репортажі та розслідування з Артемом Шевченком» на телеканалі «Еспресо», також був директором каналу ТВі.

Нещодавно Артем Шевченко презентував на Франкфуртському книжковому ярмарку свою книгу «Воєнна розвідка України: у небі, на морі, на землі».  Він є також автором однойменного циклу фільмів «Воєнна розвідка України». З цієї трилогії вже презентували фільми «Збиті льотчики Росії» та «Авіапрорив на Азовсталь. Небо».

Фото: Артем Шевченко / фейсбук 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY