detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
21.09.2023 13:08
У жовтні ICTV2 відновить показ детективного серіалу «Морська поліція. Чорноморськ»
У жовтні ICTV2 відновить показ детективного серіалу «Морська поліція. Чорноморськ»
Проєкт стартував в ефірі ICTV в лютому 2022 року і був призупинений через повномасштабне вторгнення росіян.

Телеканал ICTV2 у жовтні відновить покази детективно-іронічного серіалу «Морська поліція. Чорноморськ». Загалом планують показати 20 серій. Про це мовник повідомив «Детектор медіа» пресрелізом.

Нагадаємо, серіал «Морська поліція. Чорноморськ» стартував в ефірі каналу ICTV 15 лютого, однак показ був призупинений через початок повномасштабного вторгнення Росії.

«У центрі сюжету — пригоди на роботі і особисте життя трьох абсолютно різних між собою поліцейських морської поліції: совісного, але конфліктного капітана Кепа, ерудованого добряка лейтенанта Єгорки і сержанта Сержика — експресивного, веселого одесита. Але, незважаючи на легку динаміку фільму, розслідують поліцейські досить серйозні злочини. Разом поліцейські патрулюють прибережні райони міста Чорноморськ і захищають південне узбережжя від контрабандистів, браконьєрів і злочинців різного масштабу», — йдеться в анонсі.

Головні ролі в серіалі «Морська поліція. Чорноморськ» зіграли Дмитро Сова, зірка серіалу «Спіймати Кайдаша» Григорій Бакланов і Юрій Дяк, який раніше знімався в пригодницькому серіалі «Козаки. Абсолютно брехлива історія».

Читайте також:

Фото: ICTV2

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY