detector.media
Роман Мельник
«Детектор медіа»
07.09.2023 13:03
Сили оборони розкидають безпілотниками на окуповані території листівки із закликом ігнорувати псевдовибори
Сили оборони розкидають безпілотниками на окуповані території листівки із закликом ігнорувати псевдовибори
ЦНС: Листівки щодо фейкового волевиявлення наші бійці поширюють щодня вздовж усієї лінії зіткнення — від Луганська до Херсона.

Бійці Сил оборони щодня успішно поширюють на тимчасово окупованих територіях за допомогою безпілотників листівки із закликом ігнорувати російські псевдовибори. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

«Листівки щодо фейкового волевиявлення, яке несе суто пропагандистський характер, наші бійці поширюють кожного дня впродовж усієї лінії зіткнення: від Луганська до Херсона», — йдеться в повідомленні.

ЦНС також оприлюднили відео роботи безпілотників над Новою Каховкою.

Як відомо, 10 вересня 2023 року росіяни планують провести так звані «вибори» до «законодавчих органів» окупованих частин Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей, а також 79 муніципальних об’єднань, які є по суті окупаційними адміністраціями. 

10 серпня Верховна Рада України звернулася до парламентів та урядів іноземних держав, міжнародних організацій із закликом не визнавати легітимності будь-яких незаконних виборів, які Росія має намір провести на тимчасово окупованих територіях України.

Раніше СБУ встановила понад 3,5 тисячі «кандидатів» та організаторів псевдовиборів на окупованих територіях України. Рух спротиву «Жовта стрічка» запустив бот для розпізнавання організаторів «виборів» і колаборантів на окупованих територіях.

Уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець закликав мешканців тимчасово окупованих територій утриматися від участі в російських псевдовиборах, наголосивши на їх нелегітимності. За його словами, серед кандидатів на псевдовиборах є російські військові, що брали участь у вторгненні в Україну, вбивали й катували людей.

Фото: скриншот 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY