detector.media
06.09.2023 15:00
«1+1 Україна» покаже новий документальний проєкт Дмитра Комарова
«1+1 Україна» покаже новий документальний проєкт Дмитра Комарова
Нова документальна робота журналіста присвячена річниці деокупації Харківської області та Слобожанського контрнаступу.
«1+1 Україна» незабаром покаже премʼєру авторського документального проєкту Дмитра Комарова «Рік. Харківщина». Про це повідомляє пресслужба «1+1». Документальний фільм присвячений річниці деокупації Харківської області та Слобожанського контрнаступу.
 
Як запевняють автори, вперше у стрічці будуть розкриті раніше невідомі деталі подій того часу, про які вже можна говорити. Випуски містять ексклюзивний відеоматеріал: Дмитро Комаров іде одразу за підрозділами Збройних сил України та опиняється в містах і селищах, щойно звільнених від російських військ. Події війни розкриваються через історії їхніх учасників — як військових, так і мирних мешканців, підкреслюють автори проєкту.
Нагадаємо, 28 квітня «1+1» показав проєкт Дмитра Комарова «Рік. За кадром», куди ввійшло те, що лишилось за кадром документального фільму «Рік», зокрема повні версії інтерв’ю з Володимиром Зеленським, Олексієм Резніковим, Кирилом Будановим, Валерієм Залужним та іншими героями фільму.
Ще раніше — у річницю повномасштабної війни Росії проти України — вийшов фільм Комарова «Рік». Обидві частини стрічки транслював загальнонаціональний телемарафон, а на ютуб-каналі Комарова «Світ навиворіт» сумарна кількість переглядів обох частин на даний момент становить 9,5 мільйонів (тут і тут).

Раніше ми писали, що телеведучий та журналіст Дмитро Комаров потрапив під ворожий обстріл біля Антонівського мосту в Херсоні. Це сталося через кілька днів після деокупації міста.

У липні 2022-го Комаров переказав на підтримку української армії один мільйон гривень. Ці гроші він отримав від продажу власного «рідкісного авто».

Як стало відомо у квітні 2022 року, Комарову заборонили в'їзд до Росії на 50 років — до 2072 року.

Також Дмитра Комарова в Росії оголосили «ворогом народу» за його громадянську позицію.

Фото: пресслужба 1+1 Media

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY