detector.media
Олена Чередниченко
«Детектор медіа»
28.08.2023 23:50
На ТОТ Запорізької області окупанти будують музей «Россия — моя история»
На ТОТ Запорізької області окупанти будують музей «Россия — моя история»
Ворог також збільшує фінансування пропагандистських ЗМІ.

Оскільки місцеве населення тимчасово окупованих територій не підтримує окупантів, ворог намагається посилити свій інформаційний вплив, повідомляє Центр національного спротиву.

У повідомленні йдеться про те, що «окупаційна адміністрація ТОТ Запоріжжя збільшує фінансування пропагандистських "ЗМІ", а також будує так званий "музей" "россия — моя история", який ворог використовує для поширення російських псевдоісторичних наративів».

У ЦНС також наголосили на тому, що Сили Оборони України звільнять всю територію України, а жодна пропаганда не зможе вплинути на українців, які проживають на тимчасово окупованих територіях.

Задля прискорення звільнення всіх українських земель Центр національного спротиву закликає мешканців ТОТ повідомляти про розташування та переміщення окупантів.

Раніше повідомлялося, що окупанти доставили на територію Запоріжжя, яку тимчасово тримають під своїм контролем, партію пропагандистської літератури. Більшість книг — так зване «історичне» направлення щодо культивування війни в російському суспільстві. Зокрема, виправдовування вторгнення РФ та окупації окремих територій України.  

У липні російські загарбники запустили на тимчасово окупованих територіях Запорізької області нове медіа під назвою «Запорізьке агентство новин».

Того ж місяця мер Мелітополя Іван Федоров повідомив, що на ТОТ Запорізької області приїхали гауляйтери з Криму та Краснодарського краю, щоби налагодити роботу пропагандистського телеканалу «ЗаТВ». 

У квітні окупанти відкрили в тимчасово захопленому Мелітополі представництво Спілки журналістів РФ.

 Фото: з відкритих джерел.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY