detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
28.08.2023 12:03
Володимир Зеленський: Телемарафон «Єдині новини» допоміг Україні повірити, що вона спроможна перемогти у війні
Володимир Зеленський: Телемарафон «Єдині новини» допоміг Україні повірити, що вона спроможна перемогти у війні
Про це Президент України сказав в інтерв’ю журналістці каналу «1+1» Наталії Мосейчук.

Президент України Володимир Зеленський вважає телемарафон «Єдині новини» фактором, який допоміг українцям набути впевненості, що наша країна здатна перемогти Росію у повномасштабній війні. Про це він сказав в інтерв’ю журналістці каналу «1+1» Наталії Мосейчук у відповідь на її репліку про те, що тим, хто розпочав і продовжує створювати марафон, дорікають, що вони вводять українське суспільство «в ілюзію швидкої перемоги».

«Людині, яка ніколи не бігала, легше пробігти 100 метрів чи марафон, десятки кільметрів? 100 метрів. І іноді на стометрівці вона може встановити рекорд. І тому наш народ зробив рекорд. Ми б програли цю війну, якщо б люди не були впевнені, що вони спроможні перемогти. Тому я якраз вдячний марафону, журналістам і в цілому журналістам, саме тим, хто працював над зміцненням нашої держави», — сказав Володимир Зеленський.

Нагадаємо, у цьому ж інтерв’ю Президент України наголосив, що США та ЄС мають розділити ризики можливого проведення виборів в Україні під час війни. Він також сказав, що не тримається за владу і хотів би провести вибори, але за умови, що права всіх виборців будуть забезпечені.

Читайте також:

Фото: скриншот

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY