detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
21.07.2023 19:34
«1+1» розпочинає зйомки 13-го сезону «Голосу країни» у співпраці з Польщею
«1+1» розпочинає зйомки 13-го сезону «Голосу країни» у співпраці з Польщею
Зйомки відбудуться у Варшаві на потужностях польських партнерів.

Канал «1+1» повідомив, що розпочинає зйомки чергового, тринадцятого, сезону музичного талант-шоу у співпраці з Польщею.

«На запрошення польської сторони, яка вкотре відкрито всебічно підтримує український народ, та зважаючи на безпеку учасників та виробничого процесу, зйомки відбудуться у Варшаві на потужностях польських партнерів», — інформує «1+1».

Канал також уточнив, що з українського боку над проєктом працює Big Brave Events — підрозділ «1+1 media», який реалізує великі міжнародні проєкти.

При цьому «1+1» не повідомляє, яка саме польська телекомпанія співпрацюватиме з ним над виробництвом «Голосу країни»-13.

У березні цього року на польському інтернет-порталі Gazeta.pl з’явилась інформація, що з пропозицією допомогти у створенні масштабного телепроєкту виступила компанія Telewizja Polska (TVP).

«Telewizja Polska має ліцензійну угоду на “Голос Польщі”. Ми тісно спілкуємося із українськими телеканалами. В Україні ліцензію на “Голос” має канал “1+1”, але наразі не має виробничих та бюджетних можливостей для створення такого проєкту», — сказав президент TVP Матеуш Матишкович.

У публікації Gazeta.pl також ішлося про те, що виробництво «Голосу країни»-13 фінансуватиме TVP.

Крім цього, керівник Telewizja Polska заявив, що «Голос країни» «не замінить національного “Голосу Польщі”» і буде транслюватися, окрім «1+1 Україна», також в ефірі каналу «Белсат», «якщо не заперечуватиме власник прав на формат».

Із загальною кількістю 148 франшиз хіт-шоу талантів The Voice від ITV Studios є найуспішнішим брендом формату на світовому ринку без сценаріїв. Франшиза Voice складається з The Voice, The Voice Kids, The Voice Teens, The Voice Senior, The Voice Rap, The Voice All Stars і The Voice Generations. Міжнародним розповсюдженням займається ITV Studios.

Нагадаємо, нещодавно «Детектор медіа» інформував, що четвертим тренером 13-го сезону музичного шоу «Голос країни» стане співачка Надя Дорофєєва.

Разом із Дорофєєвою тренерами «Голосу країни»-13 стали артистка Юлія Саніна, співак Артем Пивоваров, а також музичний продюсер, співзасновник лейблу ENKO Іван Клименко.

Ведучими в новому сезоні залишаться Юрій Горбунов та Катерина Осадча. Проєкт вийде в ефірі телеканалу «1+1 Україна».

Фото: «1+1»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY