detector.media
19.07.2023 13:03
Рік без Руслани Писанки: чоловік телеведучої в інтервʼю для «1+1» поділився спогадами про дружину
Рік без Руслани Писанки: чоловік телеведучої в інтервʼю для «1+1» поділився спогадами про дружину
Рік тому не стало легендарної української акторки, ведучої програми «Твій день» на «1+1» Руслани Писанки.

Чоловік телеведучої Ігор Ісаков в ефірі «Сніданку з 1+1» поділився спогадами про дружину та розповів, як для нього пройшов перший рік без неї. За його словами, Руслана Писанка дуже любила готувати, і однією з її коронних страв був борщ. Тому в перші роковини Ігор Ісаков вирішив, що пригощатиме друзів саме цією стравою за фірмовим рецептом дружини.

Чоловік добре памʼятає дзвінок Руслани, коли вона сказала про хворобу і вони вірили, що все здолають.

«Мріяв, що десь є якийсь лист, де Руся щось мені написала. На жаль, взагалі нічого подібного. Бо Руся була оптимістом, і навіть якихось думок про те, що буде щось недобре, не виникало”, — поділився спогадами Ігор Ісаков.

Ігор Ісаков

Він розповів, що останнім часом дружина все рідше йому сниться, але досі він подумки радиться з нею. Особливо, коли довелося відбудовувати зруйновану вогнем частину їхнього дому. Після обстрілів були значні коливання електроенергії і сталася пожежа, внаслідок якої вигоріла гончарна майстерня.

Читайте також:

Після смерті Руслани чоловік намагається відпускати її зі своїх думок, але зізнається, поки що це не вдається. «Впевнений, що точно вона не хотіла б, щоб ридали. Так, я продовжую жити, але рецепту, як це все відпустити і знову почати якось повноцінно жити, його немає. Мабуть, потрібен час ”, — зазначив чоловік Руслани Писанки.

Руслана Писанка померла 19 липня 2022 року в Німеччині, де напередодні в неї діагностували онкологію.

Руслана Писанка (Писанко) — українська актриса і телеведуча, 1995 року закінчила режисерський факультет Київського державного інституту культури за спеціальністю «режисер телебачення».

Учасниця телепроєктів «Танці з зірками», «Службовий романс»,  «Зірка+Зірка». Свого часу вела телевізійні програми «Погода», а згодом — шоу «Твій день» на «1+1».

Знімалася в кіно в Україні, Польщі, Росії та Нідерландах. Глядачі пам'ятатимуть її за ролями у фільмах «Кілька любовних історій», «Москаль-чарівник», «Вогнем і мечем», «Чорна рада» та ін.

Лауреатка Державної премії України ім. Олександра Довженка за акторську роботу у фільмі «Москаль-чарівник», також була нагороджена орденом Святого Володимира.

Фото: пресслужба каналу «1+1»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY