detector.media
30.06.2023 09:05
Тетяну Трощинську переобрали головною редакторкою Громадського радіо
Тетяну Трощинську переобрали головною редакторкою Громадського радіо
Також сформовано новий склад редакційної ради.

На зборах трудового колективу медіа в четвер, 29 червня, Тетяну Трощинську переобрали головною редакторкою Громадського радіо. Це підтвердила сама Тетяна в коментарі «Детектору медіа». Головна редакторка очолює редакційну раду Громадського радіо.

До нового складу редакційної ради також увійшли: ведучі Вікторія Єрмолаєва та Андрій Куликов, редакторки сайту Громадського радіо Олена Ребрик та Руслана Кравченко і звукорежисерка Юлія Соганчі.

«Редакційна політика Громадського радіо залишиться такою ж, як і була досі. За статутом у нас баланс думок, перевірена інформація, достовірність та чесність є нашими цінностями. І ми надалі будемо намагатись їх дотримуватись. Невелике медіа, яким є Громадське радіо, робиться руками і знаннями дуже відданих і професійних людей та інколи з невеликими грошима. Але все одно ми ставимо перед собою амбітне завдання нарощувати аудиторію, бо я переконана, що виважена і правдива інформація зараз потрібна як ніколи, не всі ж, мабуть, хочуть хитатися на емоційних гойдалках від пафосу до депресії», — зазначила Тетяна Трощинська.

Тетяна Трощинська працює на Громадському радіо з осені 2014 року. Спочатку як редакторка та ведуча програм, а з 2018 року — головна редакторка. Також Тетяна — заступниця голови правління ГО «Громадське радіо».

Тетяна Трощинська — фіналістка премії імені Георгія Гонгадзе у 2022 році, медіатренерка, експертка з чутливої комунікації, докторка наук з державного управління.

Фото: Ангеліни Маменко

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY