detector.media
14.06.2023 11:22
Тайра закликала українців стати солдатами інформаційної війни і чинити опір російській брехні
Тайра закликала українців стати солдатами інформаційної війни і чинити опір російській брехні
Для цього, вважає Паєвська, потрібно припинити сварки і об’єднатися.

Війна в інформаційному полі не менш кривава і жахлива, ніж та, що відбувається на полях. На цьому наголосила відома волонтерка, парамедикиня Юлія Паєвська (Тайра) під час свого виступу в рамках заходу NV «Діалоги про відновлення України».

За її словами, Росія скерувала на свій «патріотичний контент» 20 мільярдів рублів.

«І ця битва триває у вас у головах і в ваших серцях. Ви бачите, які страшні гроші вони вкладають у популяризацію, намагаючись відбілити свої злочини, щоби виправдати те, що вони роблять із нашими жінками, дітьми, чоловіками, з нашими землями, містами, селами… Вони здатні на будь-яку брехню. Чиніть спротив! Для цього іноді не треба багато грошей, просто станьте солдатами інформаційної війни», — закликала Тайра.

При цьому вона виступила з гострою критикою на адресу тих, хто розпалює ворожнечу всередині країни: «Мене дуже дратує, коли починаються розбірки, замість єднання люди в соцмережах кидаються одне на одного. Будь ласка, давайте пізніше розберемось, давайте зараз з'єднаємося і доб'ємо гадину. Для цього треба стояти разом, в одному строю. У нас є ворог — Росія, яка напала на нашу країну. Не чіпляйтесь до своїх, будь ласка! Бо перемога досягається в голові, і найголовніше — в серці, в душі. Зараз іде битва за душі, будьте пильними».

На переконання Паєвської, щоб усі жертви та страждання, які сьогодні переживають українці, не були даремні, вони мають виконати надвідповідальне завдання: збудувати нову країну для своїх дітей та дітей тих, хто загинув.

«І тут важливе виховання майбутніх поколінь, наших дітей. Майбутнє неможливе без чіткої картини, що ми хочемо отримати як результат. І ці ідеї треба закладати вже тепер, у школі, а починати треба з сім'ї. Опікуйтесь наступними поколіннями, тоді до нас повернуться ті, хто виїхав, приїдуть наші діти, якщо ми побудуємо нову країну, якісно нову. Але будувати ми її мусимо разом», — зауважила Юлія (Тайра) Паєвська.

Як повідомлялось раніше, посол США в Україні Бріджит Брінк, виступаючи на заході NV «Діалоги про відновлення України», заявила, що ключові умови успішного відновлення України — вільна преса та сильне громадянське суспільство. 

Читайте також:

Фото: NV / Наталя Кравчук

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY