detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
11.06.2023 15:07
Маляр опублікувала ролик із Будановим, який багатозначно мовчить та усміхається
Маляр опублікувала ролик із Будановим, який багатозначно мовчить та усміхається
Раніше заступниця міністра оборони неодноразово наголошувала, що про початок контрнаступу ЗСУ не будуть оголошувати публічно.

Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр у своєму телеграм-каналі опублікувала черговий відеоролик, який покликаний нагадати те, про що різні представники української влади вже не раз казали: публічного оголошення про початок контрнаступу Сил оборони України не буде.

У ролику — очільник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов, який мовчить. Його мовчання переривається текстом: «Далі буде. Плани люблять тишу». Після цього в кадрі знову з’являється Буданов і ледь помітно усміхається.

Нагадаємо, 6 червня Ганна Маляр уже публікувала у своєму телеграм-каналі відеоролик із закликом не говорити передчасно про контрнаступ ЗСУ.

Раніше заступниця міністра оборони також нагадувала громадськості, що оголошення про початок контрнаступу Збройних сил України не буде. «Військові плани люблять тишу. Давайте обговорювати щось інше», — написала Маляр у своєму телеграм-каналі. А наступного дня, 4 червня, опублікувала відео з українськими бійцями, які закликають до тиші.

Цей ролик згодом показали в етері кількох кабельних телеканалів в окупованому Росією Криму.

Генсек НАТО Єнс Столтенберг також відмовився обговорювати деталі контрнаступу, посилаючись на заклики України про «тишу».

Крім цього, Управління стратегічних комунікацій ЗСУ попереджало, що Росія активізує свої інформаційно-психологічні операції в соцмережах щодо потенційного контрнаступу українських військ. Для цього планують використовувати старі відео та фото, які показують підбиту техніку, загиблих, полонених тощо.

Фото: скриншот

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY