detector.media
Андрій Кокотюха
«Детектор медіа»
15.05.2023 10:37
Андрій Кокотюха про «Блекаут. Різдво»: романтичний технотрилер у жанрі фільму катастроф і різдвяної казки
Андрій Кокотюха про «Блекаут. Різдво»: романтичний технотрилер у жанрі фільму катастроф і різдвяної казки
Безліч технічних деталей, гостросюжетна історія, критична ситуація — і теплий різдвяний вечір у фільмі про енергетиків. Відгук Андрія Кокотюхи на стрічку «Блекаут. Різдво».

«Ми почали досліджувати роботу системи енергопостачання та були здивовані тим, яку не тільки технічну, а й інтелектуальну працю виконують ті, хто там працює», — описала початок роботи над проєктом «Блекаут. Різдво» продюсерка Ілона Шнейдер.

Велика увага приділяється технічним деталям. Описана в цих творах і потім показана у відповідних фільмах техніка відповідає яким-небудь основним тенденціям у розвитку сучасної науки.

Відгук Андрія Кокотюхи на стрічку «Блекаут. Різдво».

Також рекомендуємо:  Подкаст «Медіуми» від Детектора медіа. В ньому Наталка Соколенко та Вадим Міський виступають посередниками між світом медіа та споживачами інформації й розбирають історії в які нас втягує медіаіндустрія. 

Нагадаємо, в перші дні повномасштабного вторгнення програмний директор ГО «Детектор медіа» Вадим Міський запустив подкаст «Русскій фейк…» зі спростуваннями проявів ворожої дезінформації. Завдяки Українському радіо передача доступна на окупованих територіях. Одна зі слухачок, яка пережила піврічну російську окупацію неподалік Херсона, розповіла, як ця радіопрограма допомогла їй та односельцям «зберегти зв'язок з реальністю» в умовах повної відсутності інших українських медіа. Восени 2022 року подкаст здобув аудіопремію «Слушно» в номінації «Найкраще журналістське розслідування» за вибором аудиторії.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY