detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
24.05.2023 17:13
З 1 червня в Україні стартує фестиваль короткометражного еротичного кіно Best Erotic Shorts-4
З 1 червня в Україні стартує фестиваль короткометражного еротичного кіно Best Erotic Shorts-4
У програмі — 9 стрічок з усього світу.

З 1 червня в кінотеатрах України стартує фестиваль короткометражного еротичного кіно Best Erotic Shorts-4, повідомляє Platforma. Покази відбудуться в Києві, Одесі, Дніпрі, Харкові, Сумах, Львові, Тернополі, Запоріжжі, Вінниці та Житомирі. 

У програмі фестивалю — фільми режисерів та режисерок із США, Німеччини, Іспанії, Нідерландів та інших країн.

Зокрема, можна буде подивитися американську романтичну комедію «Оргія» режисера Сема Барона про чоловіка з розбитим серцем, який іде на свою першу оргію.

Також у збірці короткометражок нідерландська комедія «Ботаніка» режисера Ноеля Лузена про працівника садового центру, який боїться свого можливого безпліддя і усвідомлює, що заради кохання іноді варто ризикнути. А ізраїльська стрічка «Гілочки» розповість про світ, у якому люди — це рослини.

Нагадаємо, раніше «Детектор медіа» писав про те, що 20-й Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA відбудеться 2–8 червня 2023 року в гібридному форматі (тобто частково онлайн) і буде присвячений дослідженню образу майбутнього.

27 травня в Києві, у Протасовому Яру, розпочнеться фестиваль, присвячений пам’яті загиблого на фронті активіста і розвідника 93-ї бригади «Холодний Яр» Романа Ратушного. Захід відбудеться під його гаслом «Ніколи нічого не бійтеся» і триватиме до вересня.

До Дня Києва з 25 по 28 травня «Довженко-Центр» спільно з кінотеатром «Жовтень» проведуть «КиївКінофест». До програми фестивалю ввійшли фільми, події яких відбуваються в Києві.

Фестиваль глядацького кіно «Миколайчук OPEN» пройде з 15 до 20 червня у Чернівцях. На відкритті покажуть новий фільм режисерки Марисі Нікітюк «Я, Ніна».

Фото: скриншот

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY