detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
18.05.2023 14:15
Вийшов офіційний трейлер художнього фільму Мирослава Латика «Королі репу»
Вийшов офіційний трейлер художнього фільму Мирослава Латика «Королі репу»
Прем’єра трагікомедії про життя в провінції запланована в українському прокаті на 3 серпня.

Команда художнього фільму «Королі репу» презентувала офіційний трейлер, повідомляє Державне агентство України з питань кіно.

З перших кадрів трейлеру глядачі знайомляться з головними героями фільму: Дімою «Казаном» (Михайло Дзюба) та його найкращим другом Женею «Арахісом» (Антон Вельбой). Казан — талановитий хлопець: він мріє стати музикантом і читати реп; він закоханий, і наче взаємно. Але йому потрібні гроші, і коли Казану пропонують легко і швидко заробити, він погоджується і потрапляє в кримінальну історію. Хлопець шукає вихід і намагається зіскочити, але ставки в цій грі тільки підвищуються.

За жанром «Королі репу» режисера Мирослава Латика — трагікомедія, де важливу роль відіграє музична складова. У стрічці лунають композиції відомих музикантів, таких як Kalush, Cepasa, KAZKA, Crechet та Антон Вельбой (Wellboy), який зіграв одного з головних героїв.

У фільмі також знялися Ірма Вітовська, Карина Химчук, Юрій Кулініч, Дмитро Хом’як, Андрій Борис.

Читайте також:

Нагадаємо, у 2019 році «Детектор медіа» повідомляв про те, що Держкіно уклало із ТОВ Kristi Films договір про надання державної підтримки фільму «Королі репу» у розмірі 20 млн 960 тис. грн (80% загальної вартості виробництва фільму).

Прем’єра картини відбулась у 2021 році в національному конкурсі Одеського міжнародного кінофестивалю.

Стрічка ввійшла до національного конкурсу цьогорічного фестивалю глядацького кіно «Миколайчук OPEN», який відбудеться 15–20 червня у Чернівцях.

Фото: «Королі репу» / фейсбук

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY