detector.media
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
02.05.2023 18:46
Резніков, Малюк, Буданов та Залужний: Проєкт «Рік. За кадром» Дмитра Комарова покаже ще чотири інтерв'ю
Резніков, Малюк, Буданов та Залужний: Проєкт «Рік. За кадром» Дмитра Комарова покаже ще чотири інтерв'ю
5 травня на телеканалі «1+1 Україна» глядачі побачать другий випуск проєкту з міністром оборони України Олексієм Резніковим.

У рамках проєкту «Рік. За кадром» Дмитра Комарова телеканал «1+1 Україна» покаже повні версії чотирьох інтерв’ю, а саме: з міністром оборони України Олексієм Резніковим, головою Служби безпеки Василем Малюком, головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним та очільником ГУР Міноборони Кирилом Будановим. 

Про це «Детектору медіа» повідомили у пресслужбі «1+1 media». 

Проєкт виходить щоп'ятниці о 21:30.

Зокрема, вже 5 травня вийде другий випуск з Олексієм Резніковим.

Нагадаємо, 28 квітня на «1+1 Україна» відбулася прем’єра спецпроєкту Дмитра Комарова «Рік. За кадром». У першому випуску показали повне інтерв’ю з президентом України Володимиром Зеленським, який розповів про те, як проходить його звичайний день в умовах війни. 

Раніше ми писали, що телеведучий і журналіст Дмитро Комаров потрапив під ворожий обстріл біля Антонівського мосту в Херсоні. Це сталося через кілька днів після деокупації міста.

У липні 2022-го Комаров переказав на підтримку української армії один мільйон гривень. Ці гроші він отримав від продажу власного «рідкісного авто».

Фото: Дмитро Комаров / Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY