detector.media
Роман Мельник
«Детектор медіа»
06.04.2023 13:03
Ганна Маляр: Серед інформаційних вкидів ворога про Бахмут не було жодного правдивого. Витоку інформації в нас немає
Ганна Маляр: Серед інформаційних вкидів ворога про Бахмут не було жодного правдивого. Витоку інформації в нас немає
Заступниця міністра оборони каже, що вкиди Росії про ситуацію в Бахмуті підтверджують, що витоку інформації з української сторони немає.

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр повідомила, що серед інформації, яку ворог вкидає в інформаційний простір України про ситуацію в Бахмуті, жодного разу не було тієї, яка відповідала б дійсності. Це свідчить про те, що з українського боку немає витоку інформації. Про це вона написала у своєму телеграм-каналі. 

«Коли моніторю інформаційні вкиди ворога по Бахмуту про те, що доповідає військове командування президенту, хто які рішення прийняв, який план провалився, хто з генералів яку позицію по обороні Бахмута відстоює, то дуже тішить одне — витоку інформації в нас немає», — написала Маляр.

«Жодного разу не проскочила інформація, яка б відповідала дійсності», — додала заступниця міністра.

Раніше Маляр заявила, що Росія акумулює всі свої медійні зусилля довкола теми боїв за Бахмут, це є інформаційно-психологічним підкріпленням військових дій ворога. За словами заступниці міністра, росіяни медійно відпрацьовують, зокрема, підірив довіри суспільства і військових до рішень командування по Бахмуту.

Також Ганна Маляр заявила, Росія спрямовує інформацію про бої в Бахмуті для психологічного впливу на командування і бійців, але їй це не вдається.

Фото: Ганна Маляр / фейсбук

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY