detector.media
07.03.2023 09:02
Маляр: Росія зосередилася на двох інформаційних кампаніях проти України
Маляр: Росія зосередилася на двох інформаційних кампаніях проти України
Ганна Маляр: Росія намагається зірвати мобілізацію в Україні та дискредитувати країну як отримувача зброї.

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що Росія зосередилась на двох інформаційних кампаніях проти України.

За словами Маляр, це дискредитація України як отримувача зброї, та зрив мобілізації та процесу укладення контрактів на службу.

«Це має своє пояснення, адже зброя і люди, які її застосовують, — це те чого ворог найбільше боїться. Якщо перша ціль орієнтована на західного споживача інформації, то друга — на українського. Для того, щоб не ставати жертвою цих навіювань, потрібно критично оцінювати будь-яку інформацію з неофіційних джерел, перевіряти достовірність та задавати собі питання — "яка мета поширення такої інформації"», — написала Маляр у телеграмі.

Раніше Маляр заявила, що Росія почала масову інформаційну кампанію, спрямовану на дискредитацію українських військових, які захищають Бахмут.

У вересні 2022 року Маляр закликала українців не поширювати неперевірену інформацію про деокуповані території та бути обережними щодо інформації про операції ЗСУ, які поширюють блогери.  

За словами Маляр, лише обмежене коло осіб має доступ до державної таємниці найвищого ступеня секретності, а «лідери думок» і телеграм-канали насправді не володіють інформацією про планування військових операцій.

Фото: Ганна Маляр/Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY