detector.media
30.12.2022 17:45
Нацгвардійці знялися для благодійного календаря заради порятунку покинутих тварин (ФОТО)
Нацгвардійці знялися для благодійного календаря заради порятунку покинутих тварин (ФОТО)
Акція є щорічною. Усі, хто бере участь у її реалізації, від дизайнерів до фотографів і волонтерів, працюють безкоштовно.

Рівненські нацгвардійці сфотографувались для благодійного календаря на 2023 рік заради порятунку тварин. Про це повідомляє Західне територіальне управління Нацгвардії України.

Щоб акція набула розголосу, було організовано фотосесію з безпритульними тваринами за участі нацгвардійців та небайдужих людей.

«Ми охороняємо громадських порядок та патрулюємо місто та область. Бачимо, що кількість безпритульних тварин значно збільшилася, і збільшилася кількість породистих тварин, яких залишили на вулиці через війну», — каже молодший сержант НГУ Валентин.

Через війну чимало людей, які переїхали спочатку до Рівного, а згодом прямували далі, зокрема за кордон, не змогли взяти тварин з собою та покинули їх у місті.

«Досі в місті та області маємо значну кількість безпритульних тварин. Ми робимо в нашій організації все можливе, щоб захистити їх. Разом з волонтерами наші працівників знаходять тварин, лікують та шукають їм нових господарів», — каже голова благодійного фонду «Лапа» Інеса Шишкіна.

Акція є щорічною. Усі, хто бере участь у її реалізації, від дизайнерів до фотографів і волонтерів, працюють безкоштовно.

«Всі тварини, яких відзняли для календаря, були хворими, занедбаними, просто в жахливому стані. Працівники фонду, волонтери та небайдужі люди допомогли їх перетворити на справжніх фотомоделей. Таке висвітлення привертає увагу громади до проблеми, також це допомагає багатьом тварини знайти господарів», —  повідомляє пресс лужба Нацгвардії.

Нагадаємо, у 2020 році австралійські пожежники випустили благодійний календар з тваринами. Всі кошти, виручені від продажу календаря, пішли на благодійність.

6 грудня 2022 року 5 канал розпочав волонтерський проєкт для збору 1 млн гривень на рації для військових. Для цього журналістки 5 каналу стали моделями на світлинах спеціального календаря на 2023 рік «Без цензури».   

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний підписав календарі 5 каналу, залишивши свій автограф, а також такі слова: «І не тільки в красі наша сила!».

Однак представниці і представники громадських, жіночих, правозахисних і медійних організацій заявили про неприпустимість поширення календарів із оголеними журналістками.

Фото: Західне територіальне управління Національної гвардії України/Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY