detector.media
11.11.2022 12:36
У Держспецзв’язку підтвердили, що російські окупанти пошкодили телецентр у Херсоні
У Держспецзв’язку підтвердили, що російські окупанти пошкодили телецентр у Херсоні
Знищена одна з будівель та трансформаторна підстанція.

Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації України підтвердила, що одну з будівель телецентру у Херсоні російські окупанти знищили.

Про це «Детектору медіа» повідомили у пресслужбі Держспецзв’язку.

«Можемо підтвердити, що була знищена одна з будівель та трансформаторна підстанція. Також окупанти розкрадали або знищували обладнання», — сказали у пресслужбі.

Нагадаємо, вчора, 10 листопада, сайт «Мост» із посиланням на місцевих мешканців повідомив, що російські загарбники перед відступом із Херcона підірвали телецентр. За даними Інституту масової інформації, вибух був на передавальному центрі херсонської телевежі, сама телевежа ціла.

3 березня в Херсоні окупанти захопили приміщення філії Суспільного та  встановили довкола будівлі розтяжки. Крім того, російські військові вимкнули телевізійний сигнал українського телебачення та почали транслювати пропаганду через Т2. Також російські військові розікрали філію каналу «Суспільне Херсон».

В середу, 9 листопада, командувач російських окупаційних військ Сергій Суровікін оголосив, що армія Росії «вимушено залишає Херсон».

Генеральний штаб ЗСУ заявив, що не може ні спростувати, ані підтвердити інформацію про відведення російських окупаційних військ із Херсона на лівий берег Дніпра.

Фото: Ukrtvr

 

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY