detector.media
09.11.2022 18:04
МВС щодо повідомлень про смерть Стремоусова: Пасок безпеки може зберегти вам життя
МВС щодо повідомлень про смерть Стремоусова: Пасок безпеки може зберегти вам життя
МВС України прокоментувало повідомлення російських пропагандистів про загибель Стремоусова у ДТП.

Міністерство внутрішніх справ України відреагувало на повідомлення російських пропагандистів про загибель у ДТП херсонського колаборанта Кирила Стремоусова.

«Дотримання правил безпеки дорожнього руху може врятувати життя! Нагадуємо водіям, що пристібнутий пасок безпеки значно знижує імовірність травмування під час ДТП і може зберегти вам життя», — заявили у МВС.

9 листопада російські ЗМІ повідомили про смерть «заступника губернатора Херсонської області» Кирила Стремоусова. Вранці 9 листопада він нібито загинув у ДТП під Генічеськом.

Його загибель підтверджує і джерело «Української правди».

«Гауляйтер Херсонщини Стремоусов «від’їхав» на концерт Кобзона», – повідомив співрозмовник УП в правоохоронних органах.

Однак перший заступник голови Херсонської облради Юрій Соболевський у коментарі Суспільному розповів, що інформація про смерть поки не підтверджена. Можливе інсценування.

Херсонський блогер-колаборант Стремоусов усіляко підтримував тимчасову російську окупацію Херсонщини. Називав  себе «русским», який багато років «страждав» від «нацистів» та «провокацій СБУ». 4 березня Стремоусов погрожував російським ув’язненням «інакомислячим» в тимчасово окупованому Херсоні.

13 березня Стремоусову заочно оголосили про підозру в державній зраді, а 19 березня колаборанту повідомили заочно про ще одну підозру – в державній зраді, вчиненій за попередньою змовою групою осіб. Зокрема, 16 березня Стремоусов разом з пособниками в інтересах країни-агресора провів незаконне зібрання псевдооргану влади «Комитет спасения "За мир и порядок"», який створили окупанти.

Фото: МВС України/Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY