detector.media
07.11.2022 10:28
Директорка іномовлення розповіла, що сталось з проєктом Пальчевського на каналі «Дом»
Директорка іномовлення розповіла, що сталось з проєктом Пальчевського на каналі «Дом»
Згідно з договором, було виконано низку дознімальних робіт, зокрема написання сценарію. Зараз з цим проєктом канал не працює.

Через  війну договори на виробництво низки проєктів, заявлених у творчих конкурсах каналу «Дом» минулого року, призупинили. Про це в інтерв’ю «Детектору медіа» розказала директорка мультимедійної платформи іномовлення Юлія Островська.

Серед них — «Про життя з Андрієм Пальчевським», «Саджати будемо» тощо.

«У 2021 році по них, згідно з договорами, було виконано низку дознімальних робіт, наприклад, написання сценаріїв. Договори на виробництво мали укладатися вже у 2022 році. Війна зупинила ці плани. Зараз ми з ними не працюємо», — розказала Островська.

Про Андрія Пальчевського читайте у матеріалі «Детектора медіа» «Мультимільйонер, плейбой, зірка каналів Медведчука. Хто такий Андрій Пальчевський?»

За словами Островської, інші проєкти, заявлені минулого року, вийшли в ефір до війни.

«У нас є дуже зрозуміла й прозора прив’язка діяльності до бюджетного року. Відповідно, будь-які договори ми укладаємо в рамках року. Всі роботи, які були законтрактовані 2021 роком, наші підрядники виконали. Деякі з цих проєктів "Дом" встиг запустити й частково видати в ефір до війни. Наприклад, "Живий концерт", "Україна з першого погляду", "Дисиденти", "Наосліп", "Презумпція провини", "Відвідайте мій дім". Випуски лежать в архіві каналу, бо не відповідають поточним реаліям воюючої країни. Наприклад, "Відвідайте мій дім" та "Україна з першого погляду", а "Живий концерт" виходить», — додала вона.

Нагадаємо, з вересня російськомовний канал для окупованих територій «Дом» перейшов на українську і став орієнтуватися ще й на переселенців. Канал вийшов із марафону і змінив свою сітку з інформаційної на розважальну. Із вересня вже запустив в ефір з десяток нових проєктів: «Дочекаюсь» із Лілією Ребрик, «Ліс рук!» із Володимиром Остапчуком, «Тимчасово» про українок за кордоном, кулінарну програму «Хрін та редька» тощо.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY