detector.media
06.11.2022 18:50
Олександр Денисов перезапустив ютуб-канали «України» та придбав права на хайлайти матчів Української прем’єр-ліги
Олександр Денисов перезапустив ютуб-канали «України» та придбав права на хайлайти матчів Української прем’єр-ліги
Сума договору з Setanta Sports склала 200 тисяч гривень на рік.

Олександр Денисов володітиме сімома ютуб-каналами футбольної тематики, що належали колишньому холдингу «Медіа Група Україна». Про це пише «Трибуна». Також сайт з посиланням на ведучого ютуб-проекту KDK Сергія Болотнікова повідомив, що Денисов придбав у Setanta Sports права на хайлайти матчів Української прем’єр-ліги за 200 тисяч гривень на рік.

Ексдиректор «Футбол 1/2/3» володітиме всім архівом каналів, що раніше належали медіагрупі Ріната Ахметова. У розділі «Про канал» йдеться, що він тепер є частиною проєкту ексдиректора «Футбол 1/2/3» Олександра Денисова і має виключні права на увесь архів каналів медіагрупи футбольної тематики.

Як розповів Сергій Болотніков, для нових проєктів Олександра Денисова на ютуб-каналах придбали права на хайлайти Ліги націй та УПЛ. Стосовно українського чемпіонату, сума договору з Setanta склала 200 тисяч гривень на рік. На ютуб-каналі Денисова «Футбол 2.0» вже є огляди матчів 5-го туру першості, які транслювалися на ресурсах Setanta Sports.

Також Денисов повідомив, що слідом за ютуб-каналом «Футбол 2.0» 3 листопада стартував наступний канал, «Футбол TIME». Тут повідомлятимуть щоденні футбольні новини, подаватимуть огляди та коментарі.

Як стало відомо у кінці вересня, колишні працівники «Медіа Групи Україна» заснували ТОВ «Ми – Україна». 9 жовтня Нацрада видала ліцензію на супутникове мовлення ТОВ «Ми – Україна». Директор каналу –  Ігор Петренко, генеральний продюсер – Юрій Сугак.

В середині жовтня працівники колишнього каналу «Україна 24» оголосили про запуск ютуб-каналу «Ми – Україна».

3 листопада Національна рада з питань телебачення та радіомовлення видала компанії ТОВ «Ми – Україна» дозвіл на мовлення на вільному каналі у цифровому мультиплексі МХ-2. Строк дії дозволу – один рік. 

Медіакомпанії Ріната Ахметова припинили діяльність у липні 2022 року. Бізнесмен пов’язав це з набуттям чинності «антиолігархічного» закону.  

Фото з фейсбук-сторінки Олександра Денисова

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY