detector.media
14.10.2022 12:11
Hubz Inform проведе інформаційний марафон на тему раку молочної залози
Hubz Inform проведе інформаційний марафон на тему раку молочної залози
Мета проєкту – максимально звернути увагу людей на найпоширеніше онкологічне захворювання серед жінок і надати якомога більше інформації про те, як йому запобігти.

Інформаційна агенція Hubz Inform проведе інформаційний марафон на тему запобігання раку молочної залози у жінок. Про це «Детектору медіа» розповів головний редактор агенції Ігор Тихолаз.

Марафон триватиме з 15 до 20 жовтня, до нього планують залучити клініки, представників Міністерства охорони здоров'я, Центру громадського здоров'я тощо.

Дати марафону обрані невипадково: 15 жовтня – це Всесвітній день боротьби з раком молочної залози, а 20 жовтня – Всеукраїнський день боротьби із захворюванням на рак молочної залози.

Мета проєкту – максимально звернути увагу людей на найпоширеніше онкологічне захворювання серед жінок і надати якомога більше інформації про те, як йому запобігти. Зокрема, розповісти, чому важливий регулярний скринінг, наскільки він доступний та безпечний, де і коли його можна пройти безплатно тощо.

Hubz Inform готує серію власних матеріалів на цю тему, а також зустріч з лікарем-мамологом. Наразі агенція залучає до марафону партнерів, які підготують власні публікації.

Раніше українське медіа про здоров’я Hubz оголосило про перезапуск та запустило ютуб-канал.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY