detector.media
30.08.2022 09:48
Вийшов тизер кінореконструкції про окупацію Київщини «Область Героїв»
Вийшов тизер кінореконструкції про окупацію Київщини «Область Героїв»
Фільм розповідає реальні історії українців, які врятували тисячі життів у Бучі, Ворзелі, Гостомелі, Ірпені та інших містах та селах. Це стрічка без акторів: безпосередні учасники подій самі знялися в кінореконструкції.

Вийшов тизер кінореконструкції про окупацію росіянами Київщини «Область Героїв», про що повідомила команда проєкту. Автор та продюсер стрічки - Олексій Комаровський.

Фільм «Область Героїв» розповідає реальні історії українців, які врятували тисячі життів у Бучі, Ворзелі, Гостомелі, Ірпені та інших містах та селах. Це стрічка без акторів: безпосередні учасники подій самі знялися в кінореконструкції.

До фільму, зокрема, увійшла історія двох чоловіків – віруючого батька п'ятьох дітей та 21-річного атеїста. Вони познайомилися на Романівському мосту в Ірпені 7 березня і з того дня під обстрілами протягом місяця вивезли з окупації більше 11 тисяч дорослих і дітей.

Прем’єра кінопроєкту відбудеться восени 2022 року. Також плануються покази в країнах Європи, США, Канаді та Великобританії.

Читайте також:

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY