detector.media
18.08.2022 11:14
4 канал колаборанта Ковальова передано в управління АРМА – ДБР
4 канал колаборанта Ковальова передано в управління АРМА – ДБР
ДБР: Загальна вартість переданої власності становить понад 18,5 млн гривень.

Державне бюро розслідувань офіційно повідомило про передачу Агентству з розшуку та менеджменту активів (АРМА) майна нардепа-колаборанта Олексія Ковальова, зокрема, 4 каналу.

Загальна вартість власності становить понад 18,5 млн гривень. Передача арештованого майна в управління АРМА відбулась 17 серпня.

У липні за матеріалами ДБР суд арештував майно Ковальова. Зокрема, були арештовані частки фігуранта в статутних капіталах 3-х юридичних осіб, а також його банківські рахунки. У тому числі арештовано майно ТОВ «ТРК «Інтеррадіо» – український інформаційно-розважальний 4 канал, власником якого є  Ковальов.

Нагадаємо, зараз Ковальов перебуває на території тимчасово окупованої Херсонської області та співпрацює з окупантами. Нардепу оголосили підозру у держзраді, майно Ковальова вже конфісковано. 

У квітні 2022-го правоохоронці порушили кримінальне провадження щодо Ковальова за статтею про колабораційну діяльність.  

3 травня Олексія Ковальова виключили з фракції «Слуга народу». 6 липня Ковальову оголосили підозру у державній зраді, а 15 липня — заочно арештували та оголосили в розшук.

3 серпня ДБР провело обшуки у приміщенні 4 каналу та службових осіб мовника.

Тимчасовий виконувач обов’язків голови АРМА Дмитро Жоравович розповів «Детектору медіа», що буде з 4 каналом далі. Поки що агентство не має змоги виконати ухвалу суду — оцінити активи й виставити їхні корпоративні права на продаж.

Зокрема, Жоравович повідомив, що агенція звертатиметься до суду з проханням заарештувати рухоме та нерухоме майно компаній, пов'язаних з Ковальовим.

Фото: Олексій Ковальов/Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY