detector.media
21.07.2022 23:49
Перше прощання з Русланою Писанкою відбудеться в німецькому Кайзерслаутерні. Поховають її у Києві
Перше прощання з Русланою Писанкою відбудеться в німецькому Кайзерслаутерні. Поховають її у Києві
Чоловік телеведучої і кіноакторки також розповів про причину її смерті.

Чоловік Руслани Писанки, бізнесмен Ігор Ісаковповідомив, як проходитиме прощання з телеведучою та актрисою. Спочатку з Русланою Писанкою прощатимуться в Німеччині. Потім рідні, друзі, колеги та шанувальники висловлять свою пошану й скорботу у Києві.

«Перше прощання відбудеться за місцем останнього перебування, а саме: місто Кайзерслаутерн, Німеччина. Час та точне місце буду знати в понеділок, тож додатково повідомлю. Потім, після оформлення всіх паперів, я відвезу мою Русю додому. В Київ. Як скоро, то буде залежати тільки від швидкості оформлення. Тож про місце та час похорону в Києві напишу додатково», — зазначив Ігор Ісаков.

Як розповів її чоловік, у Руслани Писанки була агресивна форма раку. «Так, як боролась вона, я не зміг би навіть наполовину. На жаль, імунітет не витримав», — пише Ігор Ісаков.

Життя Руслани Писанки обірвалося 19 липня у Німеччині. Відома українська актриса та телеведуча запам’яталася такими телепроєктами, як «Танці з зірками», «Службовий романс», «Зірка+Зірка». Вела програму «Погода від Руслани Писанки» на радіостанції «Ретро FM Україна» та шоу «Твій День» на «1+1».

Мала акторські роботи у десятках фільмів. Зокрема, це «Кілька любовних історій», «Москаль-чарівник», «Вогнем і мечем», «Чорна рада».

Руслана Писанка є лауреаткою Державної премії України імені Олександра Довженка за акторську роботу у фільмі «Москаль-чарівник». Також була нагороджена Орденом Святого Володимира.

Фото з архіву проєкту «Зважені та щасливі»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY