detector.media
11.06.2022 12:35
На німецьких політиків можна вплинути листами — посол
На німецьких політиків можна вплинути листами —  посол
Андрій Мельник розповів, в який спосіб можна спробувати переконати Німеччину допомагати Україні зброєю.

Український посол у Німеччині Андрій Мельник порадив писати німецькому канцлеру Олафу Шольцу листи, щоб вплинути на його позицію щодо постачання зброї в Україну. Про це український дипломат сказав в інтерв’ю виданню НВ.

«Коли в мене питають люди, що вони можуть зробити, аби Німеччина почала допомагати зброєю, я відповідаю: „Завалюйте листами канцлера“. На такі речі політики реагують жваво, бо комплекс після Другої світової війни в них ще залишився, і вони не хочуть, щоб новий виник через погану допомогу», — сказав посол.

Нагадаємо, ситуація в інформацйному полі Німеччини не в усьому є сприятливою для України. Відомі німецькі діячі, серед яких є й журналісти, вже закликали Олафа Шольца не постачати Україні важке озброєння. Їхнє звернення опублікував журнал про політику EMMA.

Одною з ініціатив, покликаних більше розповідати про Україну в Німеччині, є співпраця головного редактора НВ Віталія Сича з німецькою газетою Die Zeit. Він  публікує щоденники про Україну, яка опинилася в епіцентрі великої війни з Росією. 

Фото: скріншот з відеотрансляції

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY