detector.media
03.06.2022 16:48
Ткаченко: Близько 40% переглядів каналу «FreeДом» у соцмережах припадає на Росію
Ткаченко: Близько 40% переглядів каналу «FreeДом» у соцмережах припадає на Росію
За словами міністра, до участі в марафоні запрошують «опозиційних російських журналістів», щоб отримати довіру російськомовної аудиторії.

Близько 40% переглядів каналу «Freeдом» у соцмережах припадає на користувачів з території Росії. Про це сказав міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко під час брифінгу, присвяченого 100 дням повномасштабної війни з Росією.

«На третій тиждень війни нам вдалось перезапустити канал UATV під назвою "FreeДом". Це канал, який мовить по всьому світу і в кабельних мережах російською мовою.

Ми бачимо, що увага до нього збільшується з кожним днем, принаймні щодо переглядів у соціальних мережах ми бачимо приголомшливі цифри: десь 40% переглядів – з Російської Федерації. Ми намагаємось залучати опозиційних російських журналістів до цього марафону, щоб вибудовувати довіру російськомовної аудиторії по всьому світу», – зазначив Ткаченко.

Нагадаємо, Кабмін виділив 165 мільйонів гривень на російськомовний марафон «FreeДом». Як саме витрачатимуть ці кошти, у МКІП не відповіли.

Ілюстрація: скріншот з відео

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY