detector.media
16.05.2022 11:45
Головну роль у «Тигрі» Мирослава Слабошпицького зіграє лауреат «Золотого глобуса» Александр Скашґорд
Головну роль у «Тигрі» Мирослава Слабошпицького зіграє лауреат «Золотого глобуса» Александр Скашґорд
Спродюсують стрічку компанії Protozoa Даррена Аранофскі та Plan B Бреда Пітта й Діда Гарднера.

Головну роль у стрічці «Тигр» Мирослава Слабошпицького виконає лауреат «Золотого глобуса» Александр Скашґорд («Велика маленька брехня»). Про це повідомляє Deadline. Також одну з основних ролей зіграє Дейн Де Гаан («Валеріан та місто тисячі планет»).

Стрічка стане екранізацією однойменної книги відомого канадського журналіста і письменника Джона Вейлланта, який працював над розслідуваннями, пов'язаними із проблемами захисту довкілля і диких тварин. У його книзі «Тигр» йдеться про історію амурського тигра-людожера і ширше — про історію взаємин людини і дикої тварини, популяція якої стрімко скорочується.

Спродюсують стрічку компанії Protozoa Даррена Аранофскі та Plan B Бреда Пітта, а також Wild Bunch International.

«Я дуже схвильований можливістю знімати цей фільм, і я захоплююсь командою, яка згуртувалася навколо нього. Я працював над історією "Тигра" дуже довго, і шанс побачити її реалізацію — це мрія. Даррен — продюсер із неповторним смаком і талантом, а Александр і Дейн — зірки, які трапляються раз у житті. Я не можу уявити кращої чи геніальнішої групи людей, з якою можна працювати», — прокоментував Слабошпицький.

«Як продюсер я вже давно хотів зробити дві речі: одну — зробити цей фільм, а іншу — попрацювати з геніальним автором, яким є Мирослав Слабошпицький. Я справді радий брати участь у проєкті, який дозволить мені зробити обидві, і не можу дочекатися, щоб представити цю історію світу», — сказав Даррен Аронофскі.

У 2010 році права на екранізацію книги придбала компанія Focus. Очікувалося, що режисером стрічки стане Даррен Аранофскі, а головну роль у ній зіграє Бред Пітт. Утім, у 2018-му стало відомо, що фільм зніме український режисер Мирослав Слабошпицький.

У 2014 році вийшла перша повнометражна робота Слабошпицького «Плем’я». Фільм повністю знятий мовою жестів, у ньому немає субтитрів і закадрового голосу. У 2014 році журнал Rolling Stone назвав фільм «Плем'я» проривом року. Стрічка зібрала безліч нагород на міжнародних кінофестивалях, зокрема здобула три призи в Каннах (серед них — гран-прі «Тижня критики») та «Єврооскар» у номінації «Відкриття року».

Фото: pl.ign.com

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY