detector.media
12.05.2022 08:27
Кінопрокат історичного екшну «Довбуш» перенесли на «після перемоги»
Кінопрокат історичного екшну «Довбуш» перенесли на «після перемоги»
Зйомки фільму розпочалися ще в серпні 2018 року, згодом переривались на карантин. У широкий прокат стрічка мала вийти 12 травня 2022-го.

Вихід у прокат українського історичного екшну «Довбуш» режисера Олеся Саніна перенесли на «після перемоги», про що повідомив дистриб'ютор Film.ua.

Прем’єра стрічки режисера Олеся Саніна мала відбутися 12 травня 2022 року. Попередньо її перенесено на осінь поточного року. До цього часу в планах — презентувати стрічку на одному з міжнародних фестивалів: у Торонто чи Венеції. Також планується міжнародний прокат стрічки.

«Довбуш» розповідає про події 18 століття в українських Карпатах. Жорстоке правління польської шляхти змушує гуцулів тікати в гори. Двоє братів, Олекса та Іван Довбуші, опиняються поза законом і стають опришками. У пошуках помсти панам за вбивство батьків Довбушів брати стають ворогами один одному: один прагне грошей, інший — справедливості. Гуцули починають повстання, яке очолює Олекса. Шляхта робить усе можливе, аби знищити Довбуша. Але йому вдається їх перехитрити. 

У ролях: Сергій Стрельников, Олексій Гнатковський, Дар’я Плахтій, Матеуш Косьцюкевіч, Агата Бузек, Петро Жирун, Павло Жирун, Дмитро Вівчарюк, Роман Ясиновський, Ростислав Держипільський, Олександр Мавріц.

Зйомки фільму розпочалися у серпні 2018 року. Орієнтовний бюджет мав складати понад 90 млн грн з державною часткою 65 млн грн.

Ілюстрація: facebook.com/DovbushMovie

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY