detector.media
11.04.2022 13:34
Суд передав арештовану яхту Медведчука агенції з розшуку і управління активами – «УП»
Суд передав арештовану яхту Медведчука агенції з розшуку і управління активами – «УП»
Арешт на яхту Медведчука було накладено 16 березня 2022 року.

Суд передав арештовану яхту «Royal Romance» підозрюваного у держзраді нардепа «ОПЗЖ» Віктора Медведчука в розпорядження Агентству з розшуку і управління активами (АРМА).

Відповідне рішення Личаківського районного суду Львова від 11 квітня є в розпорядженні «Української правди».  

Арешт на це майно Медведчука було накладено 16 березня 2022 року. П'ятипалубна яхта нардепа перебувала в порту міста Рієка в Хорватії.

Яхта Медведчука. Порт Рієка (Хорватія). Відео жовтень 2021. Перебуває там і зараз. pic.twitter.com/5sygaBjTTX

— Ткач Михайло (@Tkach_Mykhailo) March 13, 2022

Підозрюваний у держзраді Медведчук залишив свій маєток орієнтовно 24 лютого, вимкнув телефони і відтоді не виходив на зв'язок.

За словами джерел «Української правди», пошуком Медведчука займається спеціальна група, до якої входять співробітники СБУ та Офісу генпрокурора. Оперативно-розшукові заходи проводяться по всій країні, зокрема у західних областях.

Джерела стверджують, що Медведчук перебуває в Україні та може переховуватись в однопартійців. Правоохоронці мають кілька оперативних версій, де може переховуватись Медведчук.

18 березня Личаківський районний суд Львова дозволив заочний арешт Медведчука. 

ДБР просить українців, які перебувають на території держави та за її межами, у разі наявної інформації про можливе місцезнаходження Медведчука негайно повідомляти Бюро на електронну адресу inform.dbr@gmail.com або за телефоном +38 (044) 356 40 00 (додатковий 21 10).

Фото надане «УП» читачами

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY