detector.media
16.03.2022 10:33
Загибла фіксерка Fox News повідомляла, що росіяни ціляться в журналістів
Загибла фіксерка Fox News повідомляла, що росіяни ціляться в журналістів
Олександра Кувшинова загинула 14 березня у Горенці під Києвом.

Загибла під Києвом фіксерка Fox News Олександра Кувшинова писала, що росіяни цілеспрямовано ціляться в журналістів. Про це повідомила журналістка, засновниця 7,62 project  Марго Гонтар.

«Писала, що росіяни ціляться в журналістів і що їм дивом везло. Жартувала що "вриваємось в козацький муд" і скидала мемчики на Путіна бо "шо робить без гумору ніяк". А сьогодні мені сказали, що вона загинула…», – пише Гонтар у фейсбуці.

Олександра Кувшинова та оператор Fox News П’єр Закшевський загинули 14 березня у Горенці під Києвом. Під час обстрілу було поранено кореспондента Fox News Бенджаміна Холла. 

13 березня в Ірпені російські окупанти розстріляли американського журналіста Брента Рено. Разом із колегою Рено знімав евакуацію мешканців Ірпеня. Після перетину блокпосту машину, в якій вони їхали, розстріляли росіяни. Брент Рено зазнав смертельного поранення, іншого пораненого журналіста врятували українські медики.

Міжнарожний фонд «Справедливість для журналістів» (JFJ) повідомив, що від початку повномасштабної війни в Україні російські силовики атакували щонайменше 35 журналістів.

24 лютого 2022 року Росія розпочала масштабний наступ проти України, ЗСУ та тероборона  відбивають атаки російської армії. Росіяни обстрілюють ракетами та РСЗВ об'єкти цивільної інфраструктури українських міст та вбивають цивільне населення.

Захід запровадив персональні санкції проти Володимира Путіна та інших російських можновладців. Також західні держави відключили окремі банки Росії від системи SWIFT і запровадили сильні обмежувальні заходи проти Центрального банку Росії. Зокрема, було погоджено заморожування міжнародних резервів країни-агресора, а США та Велика Британія заборонили імпорт російських енергоносіїв. Росію полишають найбільші світові технологічні та промислові гіганти. 

Головні новини про російське вторгнення — за тегом.

«Детектор медіа» у режимі реального часу збирає та документує хроніки кремлівської дезінформації навколо військового наступу на Україну.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY