detector.media
21.02.2022 16:39
Телеканал «Рада» заплатить за чотири проєкти продакшну «Кінокіт» понад 172 млн грн
Телеканал «Рада» заплатить за чотири проєкти продакшну «Кінокіт» понад 172 млн грн
Найдорожчим у виробництві є ранкове шоу, а найдешевшими – новини.

Телеканал «Рада» витратить на ранкове, денне та вечірнє шоу, а також новини понад 172 млн гривень. Відповідні тендери оголошені на сайті «Прозоро». Вони проводяться за підсумками творчого конкурсу, в якому переможцем стало ТОВ «Кінокіт».

Найдорожчим у виробництві є ранкове шоу «Ради», на його виробництво канал планує витратити 59 999 998,08 грн. «День наживо» коштуватиме каналу 48 млн грн, вечірнє шоу – 36 млн грн. Найдешевші з-поміж цих проєктів у виробництві новини – 29 999 988,75 грн.

«Мета і основне завдання цих програм – збільшити обізнаність населення у процесі законотворення, висвітлювати діяльність Верховної Ради України і допомогти глядачу орієнтуватися у найважливіших політичних та економічних процесах України та світу», – йдеться в описі тендерної процедури.

Нагадаємо, компанія «Кінокіт» перемогла у конкурсі, де конкурувала з каналом «Еспресо». Шефредакторкою продакшна є колишня працівниця телеканалу «112 Україна» Наталія Яструбенко.

За інформацією «Детектора медіа», на виробництво контенту в цілому канал планує виділити близько 250 мільйонів гривень. Втім, директор каналу Вадим Перенчук зазначив, що говорити про структуру видатків передчасно, конкурси не завершені і не визначено, на який період укладатиметься угода з переможцем.

Графіка: канал «Рада»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY