detector.media
17.12.2021 12:42
Сергій Іванов заявив, що припинить співпрацю з «Радою», якщо відсторонять Володимира Петрова
Сергій Іванов заявив, що припинить співпрацю з «Радою», якщо відсторонять Володимира Петрова
Обидва почали вести власні проєкти на держканалі після його оновлення.

Журналіст та блогер Сергій Іванов заявив, що припинить співробітництво з телеканалом «Рада», якщо відсторонять політтехнолога Володимира Петрова, який нещодавно став ведучим цього каналу. Про це Іванов написав у Telegram.

«Щойно депутат Шуфрич заявив з трибуни ВР, що Володимира Петрова відсторонено від прямих ефірів телеканалу "Рада". Якщо це правда і шантаж депутатів переміг здоровий глузд, я теж припиню співпрацю з каналом. Я не політик – зраджувати друзів та колег не звик», – повідомив він.

Раніше стало відомо, що  у Верховній Раді на вимогу віцеспікерки парламенту Олени Кондратюк відбулася нарада, на якій обговорили ситуацію з каналом «Рада». Учасники наради дійшли згоди, що політтехнолога Володимира Петрова не повинно бути в ефірі парламентського телеканалу. Це питання ще розгляне редакційна рада каналу і винесе відповідне рішення.

Зазначимо, що Сергій Іванов є також ведучим каналу Володимира Петрова «Ісландія». Обидва почали вести на «Раді» авторські вечірні програми.

Нагадаємо, 15 грудня 2021 року державний парламентський канал «Рада» оновив свій формат. Наразі він працює в форматі телемарафону зі включеннями для коментарів та гостями прямоефірних студій. Також щогодини виходить випуск новин. На каналі зазначають, що це тестове мовлення, а повноцінне має розпочатись 18 січня 2022 року.

В оновленні «Ради» бере участь медіаменеджер та продюсер Олексій Семенов, за його словами, він виконує роль «консультанта».

У проморолику у ролі нових ведучих «Ради» були представлені політтехнолог Володимир Петров, блогер Сергій Іванов та низка колишніх працівників українських телеканалів.

Пізніше телеканал «Рада» заявив, що не має жодного стосунку до промовідео з новими ведучими, які з 15 грудня розпочали роботу в етері оновленого мовника.

Фото: скріншот з відео

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY