detector.media
16.12.2021 16:10
Олексій Семенов офіційно підтвердив свою участь в оновленні каналу «Рада»
Олексій Семенов офіційно підтвердив свою участь в оновленні каналу «Рада»
Раніше він працював з інформаційними телеканалами «112 Україна», NewsOne та Прямий.

Медіаменеджер та продюсер Олексій Семенов у коментарі «Радіо Свобода» підтвердив, що бере участь в оновленні парламентського телеканалу «Рада». За словами Семенова, він виконує роль консультанта.

«Консультую по формату каналу, студії, локації, графіка, аудіо. Загальна концепція. Тренінги для ведучих. Стиль і грим», – сказав Семенов.

Олексій Семенов як генеральний продюсер працював над запуском / перезапуском інформаційних телеканалів «112 Україна» (2013-2014 роки) і NewsOne (2015-2017 роки). У 2017 році Семенов очолив телеканал Tonis, який переформатував на інформаційний Прямий канал.

Нагадаємо, 15 грудня 2021 року канал «Рада» оновив формат мовлення, перетворившись з парламентського мовника на інформаційний. 

За неофіційною інформацією, продакшн оновленого мовника курує заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко. Також неофіційно було відомо, що Олексій Семенов став креативним директором мовника, а Наталія Яструбенко – шефредакторкою.

На оновленому каналі з'явилися нові ведучі. Крім політтехнолога Володимира Петрова та журналіста і блогера Сергія Іванова, які ведуть тут власні проєкти, до «Ради» прийшли колишні працівники «каналів Медведчука».

Бюджет-2022 передбачає виділення на потреби телеканалу «Рада» 378 мільйонів гривень, що є суттєвим збільшенням фінансування мовника. Також Кабмін надав каналу додаткові 17 млн грн фінансування на 2021-й. 

ДМ докладно описав зміни в ефірі парламентського каналу, реакцію політиків та можливі причини цих подій. 

Детальніше про фінансування державних мовників читайте у матеріалі «Детектора медіа» «"Дом" із Пальчевським і "Рада" із Семеновим. Скільки грошей і на що отримали з бюджету державні медіа».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY