detector.media
16.09.2021 18:05
Юлія Мендель вестиме відеоколонку в програмі «Реальна політика з Євгенієм Кисельовим»
Юлія Мендель вестиме відеоколонку в програмі «Реальна політика з Євгенієм Кисельовим»
Це другий проєкт каналу «Україна 24», в якому бере участь колишня речниця президента.

Юлія Мендель стане колумністкою програми «Реальна політика з Євгенієм Кисельовим», про що повідомила пресслужба каналу «Україна 24».

На каналі анонсують, що таким чином «підсилюють команду проєкту» у новому інформаційному сезоні. Щонеділі з 19 вересня Юлія Мендель коментуватиме події, що відбуваються в Україні та світі у своїй відеоколонці для програми.

«Багато людей сприймають Юлію Мендель як колишню прессекретарку президента. А насправді вона професійна журналістка з великим досвідом роботи, працювала в багатьох іноземних медіа, таких як New York Times чи Politico. І це, включно з роботою в Офісі Президента, робить її думку цікавою і корисною для аудиторії», — вважає Євгеній Кисельов.

На початку вересня канал «Україна 24» повідомив, що закриває щотижневу інформаційно-аналітичну програму «Велика деолігархізація». Закриття програми канал пояснив тим, що зник предмет розгляду: мовляв, законопроєкт 5599 про олігархів було визнано неконституційним. Хоча поки що такий висновок зробила лише омбудсмен Людмила Денісова, Конституційний Суд документ іще не розглядав. Ведучим програми був Дмитро Белянський, колумністом Юлія Мендель. При цьому рейтингові показники «Великої деолігархізації» не дотягнули до середніх.

Фото: пресслужба каналу

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY